Türkiye’de İmplant tedavisi ?

İmplant tedavisinden yararlanmak istiyor ve Türkiye’de implant cerrahı nerededir sorusunu merak ediyorsanız; sizlere güvenebileceğiniz implant cerrahlarını ve implant diş tedavisi süreci ile ilgili ayrıntılı bir yazı sunuyoruz.

İmplant Nedir?

Doğal diş gibi iş görebilen yapay diş kökleri olan diş implantları titanyumdan üretilmektedir. İmplant tedavisi olmadan gerçekleştirilen protezleri implant sonucu yerleştirilen protezlere oranla fonksiyonelsizdir. Bu neden ile implant tedavisi doğal dişlere alternatif olarak gerçekleştirilecek en uygun tedavi yöntemidir.

İmplant Tedavisinin Avantajları Nelerdir?

Bir operasyonu gerçekleştirmeden operasyonun avantajlarını ve dezavantajlarını bilmenizde fayda vardır. İmplant tedavisinin pek çok avantajı mevcuttur. Bu avantajlar arasında:

· Çiğneme Kabiliyeti: İmplant tedavisi ile birlikte yiyecekleri çok daha iyi bir şekilde çiğneyebilir; bu neden ile istediğiniz her istediğinizi yiyebilme özgürlüğünüze kavuşabilirsiniz.

· Estetik Görünüm: İmplant tedavi ile birlikte eksik dişlerinizin görünümünden kurtularak dişlerinizin estetik bir görünüm kazanmanızı sağlayabilirsiniz.

· Özgüven Kazanma: Kötü görünümlü dişler kişilerin sosyal yaşantılarında istedikleri gibi konuşma ve gülme özgürlüklerini kısıtlayarak özgüven problemi yaşamalarına neden olur. İmplant tedavi ile birlikte, dişlerinizin estetik bir görünüm kazanmasını sağlayarak özgüveninizi kazanarak çok daha mutlu bir sosyal hayat yaşayabilirsiniz.

İmplant Tedavisinin Dezavantajları Nelerdir?

İmplant tedavisinin avantajları yanında çok küçük dezavantajları da vardır. Bunlar arasında:

· Yüksek Fiyat: İmplant tedavisi uygun fiyatlı diş operasyonlarından birisi değildir. Tedavi işlemin gerçekleştiği klinikten kliniğe değişen fiyatlara sahip olsa da; genel itibari ile yüksek fiyat karşılığı gerçekleştirilen diş operasyonları arasında yer almaktadır.

· Zaman Ayrılarak Özen İle Yapılması Gerekilen Ağız Hijyeni: İmplant tedavisinin ardından ağız hijyenine çok özen gösterilmesi gerekmektedir. Böylece implantın ömrü uzatılmakta ve sağlıklı dişlerin korunması sağlanmaktadır. Doktorunuzun tedavi sürecinin ardından sizlere önereceği temizlik ve bakım kurallarına harfi harfine uymanız gerekmektedir.

İmplant Çene Cerrahı Kimdir?

İstanbul İmplantoloji Ataşehir deki kliniğimizde İleri İmplantoloji ameliyatları yapılmaktadır.

Çene Cerrahı Dr. Tolga Gülçiçek ve ekibi tarafından İleri İmplant Cerrahisi adına pek çok İleri implant Cerrahisi yapılmaktadır.

henüz yorum yazılmamış.

Yorum yaz

Yorum yazmak için Giriş yapmalısınız