İleri Estetik Diş Hekimliği ve İmplantoloji Kliniği

Anadolu yakasının en önemli bölgelerinden biri olan Ataşehir de çok uzun yıllar görev yapan İstanbul İmplantoloji İleriEstetik Diş Hekimliği ve İmplantoloji Merkezi sektöründe bulunan en güvenli diş kliniğidir. Bünyesinde bulunan uzman doktorlar ve en son sistem teknoloji ürünleri ile en doğru diş hastalıkları tedavisi yapılmaktadır.

Çene Cerrahi ve İmplantoloji Tedavi Yöntemi

Düzenli olarak dişlerin bakımı yapılmadığı taktirde istenmeyen çürük soruları ile karşı karşıya kalmak kaçınılmaz olur. Çürük dişlerin tedavisi doğru bir şekilde yapılmaz ise eğer zaman içinde kaybetmek mümkün olacaktır. Bu gibi sorunlar karşısında en doğru tedavi yöntemi şüphesiz implant tedavi yöntemidir. Çene Cerrahisi ve İmplantoloji Uzmanı Dr. Dt Tolga Gülçiçek tarafından en güvenli implant tedavisi yapılmaktadır.
Ataşehir’deki diş kliniğimizin en önemli hekimlerinden olan uzman doktorumuz her türlü çene operasyonlarında sizlere saygı ve sevgi çerçevesinde en güvenli tedavileri sunmaktadır. Uzman başarıları ve kaliteli implant malzemeleri ile tedavi kesinlikle başarılı sonuçlar vermektedir. Kliniğimiz hem yurt içinde bulunan hastalarımıza hem de yurt dışında bulunan hastalarımıza en doğru tedavi yöntemler sayesinde en kısa süre içinde diş sağlıklarına kavuşmaktadır.

Periodontoloji ( Diş Eti Hastalıkları )

En hassas olan organların başında yer alan dişler zaman içinde gerekli bakımları yapılmadığı taktirde çok çabuk çürür ve diş eti hastalıklarına neden olur. Diş eti hastalıkları diş eti ve dişleri destekleyen tüm dokuları son derece etkileyen iltihap hastalıklarıdır. Bu hastalıkların erken teşhisi sayesinde çok daha çabuk tedavisi yapılmaktadır. Periodontoloji ( diş eti hastalıkları ) Uzmanı Doç. Dr. Özlem Yücel kliniğimizin uzman hekimleri arasında yer almaktadır. Diş eti rahatsızlıklarında sizlere en kaliteli ve en güvenli tedavi yöntemlerini uygulayan hekimimiz ile çok kısa süre içinde sağlığınıza kavuşacaksınız.

Ayrıca Ataşehir Diş Kliniğimiz doktorlarından Protez ve Estetik Diş Hekimliği Uzmanı Dr. Dt Eda Akün zirconium, lamine kaplama ve implant tedavilerinde çalışmalar yapmaktadır. Uzman doktorlarımız sayesinde çok daha sağlıklı dişlere ve güzel gülüşlere sahip olmanız mümkün olmaktadır.

Batı Ataşehir Diş Hekimi

İstanbul İmplantoloji Diş Kliniğinde alanında uzman doktorlar tarafından hizmet verilmektedir.Hijyen unsuruna hat safhada önem veren İstanbul İmplantoloji İleri Estetik Diş Hekimliği Ve İmplantoloji Merkezi diş tedavilerini alanında başarılı diş hekimleri ile yürütüyor.

Diş Eti Hastalıkları Ve Tedavisi

Doç.Dr. Özlem Yücel Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları) Uzmanı diş eti hastalıkları ve tedavisi üzerine almış olduğu eğitimler ve deneyimleri ile diş kliniği merkezinde hastalarına en doğru tedavi yöntemini uygulayarak diş eti problemlerinin iyileştirilmesini sağlıyor. Diş eti hastalıkları çeşitli nedenler ortaya çıkabiliyor ve tedavisi yapılmadığında ise diş kayıplarına dahi sebep oluşturabiliyor.

Diş kayıplarının meydana gelmeden diş eti hastalıklarına çare bulunmasında ve diş eti hastalıklarının diş kayıplarına neden olması dahilinde yine diş etlerinde ki bu hastalığın iyileştirilmesinde uzman doktor Özlem Yücel gerekli testlerden sonra tedavi sürecini koordineli olarak yürütüyor.

Çene Cerrahisi

Diş kayıplarında uygun diş protezleri uygulamasının yapılabilmesi için çene cerrahisine gereksinim duyulur. Özellikle implant tedavisi için hastaların çene kemiğinin kuvvetli olup olmadığının kontrol edilmesinde ve kuvvetsiz çene kemiklerinin kuvvetlendirilmesinde alanında deneyimli ve başarılı Dr.Dt Tolga Gülçiçek Çene Cerrahisi Uzmanı ileri implant tedavisinde aktif olarak görev alıyor.

Uzman doktor implant tedavisinin hastaya başarılı bir şekilde uygulanması ve hastanın tedaviden beklediği sonucu alabilmesi için Dr.Dt Eda Akün Protez Ve Estetik Diş Hekimliği Uzmanı ile birlikte tedavi sürecini yürütmektedir. Estetik diş hekimliği konusunda başarılı olan Eda Akün diş eksikliklerini giderme tedavisi olan hastaların rahatlıkla gülümseyebilmeleri için ağızda estetik görünen diş protezleri uygulamasını özenle gerçekleştiriyor.

Hangi hastanın hangi diş protezini kullanabileceği konusunda tüm gereklilikler belli bir sıra halinde izlenir ve tedavi sürecine girilerek tedavinin başarılı bir şekilde geçmesi için dünyanın en üst teknolojik imkanları kullanılmaktadır.

Ataşehir Diş Hekimi

Diş problemleri sebebiyle hayatınız kararıyorsa daha fazla beklemeden Ataşehir’deki İstanbul İmplantoloji diş kliniği hizmetlerimizden faydalanmayı sizlere tavsiye etmekteyiz. Diş problemleri ile ilgili her türlü alanda sizlere hizmet sunan kliniğimiz sayesinde sizler de sağlığınıza kavuşacak2 ve Dünya’nın en üst standartlarında hizmet alabileceksiniz.

Üstün Tedavi İmkanları

Kliniğimiz sahip olduğu teknolojik imkanlar ve uzman doktor kadrosuyla çözülemez denilen diş problemlerinin dahi üstesinden gelmektedir. Bu kapsamda örnek olarak verecek olursak çene cerrahisi alanında uzman olan doktorumuz Tolga Gülçiçek sayesinde sizler de çene kemiğiniz ‘de çok ciddi erimeler varsa hatta müsait olmasa dahi İleri İmplant Cerrahisi ve kemik nakli ile implant tedavisi olabileceksiniz. Zira dünyada ender yerlerde kullanılan ve Türkiye’ye Gülçiçek doktorumuz ve bir kaç kişi tarafından getirilen Box tekniği kliniğimizde uygulanmaktadır. Bu teknolojiler sayesinde çenenizde bulunan kemik implant tedavisi için yeterli olmasa dahi tedavi olabilmeniz mümkün olmaktadır.

Kalıcı Çözümler

Kliniğimizi tercih etmeniz halinde doktorlarımız tarafından geliştirilecek olan tedavi yöntemleri ile geçici değil kalıcı çözümler bulabilmeniz mümkün olacaktır. Böylelikle her seferinde doktora gitmek zorunda kalmayacak ya da farklı ağrı ve sızılar hissetmeyeceksiniz.

Ayrıca İstanbul implantoloji ileri Estetik Diş Hekimliği ve İmplantoloji Merkezi olarak sizlere uygulamış olduğumuz tedavi yöntemleri ile dişleriniz doğal görünümlerine daha da çok yaklaşacaktır. Bu kapsamda her bir bireye özel estetik tedaviler uygulanacak ve böylelikle doğal gülümsemeler elde edilebilecektir.

Yeni Kuşak Doktorlar

Batı Ataşehir diş kliniği olarak bünyemizde çalıştırdığımız doktorlarımızın tamamı son derece profesyonel olup alanlarındaki uzman kişilerdir. Ülkemizin ve dünyanın en saygın eğitim kurumlarından mezun olan bu kişiler halen daha kendilerini geliştirmeye devam etmektedirler. Ayrıca en doğru tedavi imkânının geliştirilmesi için uzmanlık alanı farklı olan doktorlarımızın tamamı durumunuz hakkında görüş bildirmekte ve bu sayede en makul olan tedavi uygulanmaktadır.

Sizler de diş kliniği İstanbul hizmetlerimizden istifade etmek istiyorsanız sitemizde yer alan iletişim numaralarımızdan bizlere ulaşabilir ve randevu alabilirsiniz. Personellerimiz en yakın tarihe randevu vereceklerdir. Bu sayede hayatınızı zorlaştıran diş hastalıkları ile uğraşmak zorunda kalmayacaksınız.

henüz yorum yazılmamış.

Yorum yaz

Yorum yazmak için Giriş yapmalısınız